Hoşlandığınız kıza açılmanın yolları

Bir çok erkek hoşlandığı kıza açılamaz, çünkü içlerinde hep bir endişe ve korku vardır. Acaba sevgilisi var mı, tepkisi ne olur, ret eder mi gibisinden. Yada çok utangaçtır, hoşlandığını söyleyemez. Bizde bu yazımızda bu arkadaşlara yardımcı olmaya karar verdik. Gelin hep birlikte bakalım hoşlandığınız kıza açılmanın yollarına.
1)Heyecanlanmayın:
evet birinci kuralımız kesinlikle rahat olmanız, çünkü heyecan yaparsak saçmalamaya başlarsınız. Buda o kızı komple kaybetmenize neden olabilir. Hani askerde atış yaparken nefes kontrolü yaparsınız ya onun gibi düş0nün nefes kontrolünüzü iyi yapın.
2)GÖZLEMLEYİN:
ikinci kuralımız gözlemlemek yani çaktırmadan göz hapsine almak. Hoşlandığınız kız büyük ihtimal daha önce tanıdığınız birisidir, yani akraba, okul arkadaşı, mahalleden arkadaş, çocukluk arkadaşınız vs. İllaki bir ortamda bir araya geliyorsunuz' dur. Siz iyi izleyinki(çaktırmadan) nelere gülüyor, nelerden hoşlanıyor, ne seviyor bunları öğrenin çünkü o kıza açılma esnasında çok işinize yarayacak daha önceden alt yapısını yapmanız lazım kızın hareketlerine göre kendi hareketinizi ona göre ayarlayacak sınız örn.  Kız ağır başlı ise sizde ağır başlı olun kız şakacı, espirili ise sizde şakacı espirili olun, şunu unutmayın ki çoğu kız kendini güldüren erkeklerden hoşlanır.
3)Ağzını arayın:
ona küçük küçük sorular sorun. Mesela deyin ki böyle konuşuyoruz ya biz sevgilin kızmasın? Gibisinden   amaç kızın erkek arkadaşı var mı onu öğrenmek, şayet erkek arkadaşı varsa boşuna emek sarf etmeyin eğer yoksa soruları kendinize doğru kaydırın yani deyin ki işte hoşlandığım kız var ama korkuyorum ya beni beğenmezse, ya ret ederse gibisin den burada kızın size eğilimini ölçücez ki zaten kız büyük bir ihtimal sizi üzmemek için sana bakmayıp kime bakacak ,sen gibisini  nereden bulacak falan der sizi teselli amaçlı söylediğini biliyorsunuz, fakat bu sizin kendinize olan güveninizi yerine getirecek ve cesaretlendirilen hem sevgilisinin olmadığını öğrendiniz hem de sizi cesaretlendirilen şeyler söyledi.
4)O' na kendi hediyesini seçtirin:
evet yanlış duymadınız, ona kendi hediyesini seçtiricez. Peki bu nasıl mı olacak? Ona şöyle diyeceksiniz; -hani ben sana bir kızdan hoşlandığımı söylemiştim  ya işte o kıza açılıcam hediye almak gerek yardımına ihtiyacım var hediyeyi sen seçer misin diyeceksiniz tabi kızın tepkisi ilk başta negatif  olacak, muhtemelen ben ne sevdiğini nelerden hoşlandığını bilmem ki diyecek. Sizde, sen n kendi zevkine göre al sonuçta hediyeyi geri çevirmeyecektir diyeceksiniz. Kız teklifinizi kabul edecek sizi geri çevirmeyecektir böylelikle kendi hediyesini kendisi seçmiş olacak siz açılma esnasında hediyeynizi verdiğinizde hediyeyi beğenmemezlik yapmayacaktır çünkü kendisi seçti.
5)Açılma zamanı:
birinci kuralımızda' da bahsettiğimiz gibi heyecan yapmayın, sakin olun ve nefes kontrolü yapın artık kızın nelerden hoşlandığını ne sevdiğini biliyorsunuz, hatta hediyesini bile kendisine seçtirdiniz. Ve artık açılma zamanı, kendinize güzel, can alıcı bir söz bulun, konuşmanızın bitiminde o sözle aşkınızı ilan edin mesela benim eşime teklif ettiğim bir sözüm vardı isterseniz onu kullanabilirsiniz “ Eğer kalbin boş ise o boşluğu kendi kalbimin derin sevgisi ile doldurmak isterim” söz bu arkadaşlar eğer bu yaptıklarınıza rağmen hâlâ ret cevabı aldıysanız artık yapacak bir şey yok demekki gerçekten tipi değilsiniz :) Erkeklerin Sevdiklerine, sevdiğini anlatmanın farklı yolları adlı yazımıza gitmek için TIKLAYIN



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SU SAMURLARININ İLGİNÇ HİKAYESİ

BÜYÜK KENTLERDE YAŞAMANIN ZORLUKLARI