Telekinezi nedir Nasıl yapılır?

Telekinezi (telekinesis) yunancada uzaktan hareket anlamına gelir. Parapiskoloji deyince akla ilk telekinezi gelir peki ne dir bu telekinezi? telekinezi; beyinimizin yaymış olduğu sinyalize dalgaları düşünce gücü ile  nesneleri bir yerden başka bir yere hareket ettirmek veya nesnelere yön verme yeteneğine denir. Henüz bilimsel bir açıklaması olmasa da beyin gücü ile nesneleri hareket ettirdiğini iddia eden insanlar var. Aslı varmıdır bilninmez ama zevkli ve bir o kadar denemeye değer bir olaydır.

TELEKİNEZİ NASIL YAPILIR?
O kadar kolay olmaması gerek, çünkü kolay olsa idi hemen hemen herkes yapabilirdi uzun uğraş çok uzun zaman gerekebilir. İlk başlarken zihninizin tamamen boş olması gerekiyor, aklınızda sadece hareket ettireceğiniz nesne olaması lazım ı nesneye yoğunlaşmanız hatta o nesneden başka birşey düşünmemeniz gerek. Bunun içğn uykudan uyandıktan sonraki ilk yirmi dakika çok önemli, zihniniz o esnada bom boş olur, hatta zihninizi boşaltmak için telkin de yapabilirsiniz bunun için telkinli müzikler mevcut, sessiz karanlık bir ortamda kulaklık takarak telkinli müzik dinleyebilirsiniz bu sizi hem rahatlatacak hem de zihninizi boşaltacaktır. Kendiizi tamamen hazır hissettiğiniz zaman  telekineziye başlayabilirsiniz.
İlk başlarda bir mum yakın, mumun olduğu ortama her hangibi ir rüzgar girmemesi lazım, daha sonra avucunuzu muma yaklaştırın avucunuzda mumun sıcaklığını hissedin. Düşünün; sadece düşünün o mumu zihninizin yönettiğini ona yön verdiğinizi düşünün, fakat bunu yaparken sakin olun çünkü ilk zamanlar yapamayacaksınız, sabırla tekrar denemelisiniz daha öncede dediğim gibi hemen olacak iş değil sabır ve zaman isteyen bir yokculuk tur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hoşlandığınız kıza açılmanın yolları

SU SAMURLARININ İLGİNÇ HİKAYESİ

BÜYÜK KENTLERDE YAŞAMANIN ZORLUKLARI