Erkeklerin Sevdiklerine, sevdiğini anlatmanın farklı yolları

Her kadın sevdiğinin ( eş, sevgili, nişanlı ) kendisine sevdiğini göstermesini ister. Fakat bazı erkekler sadece “ seni seviyorum” demek ile yetinir, ama kadınlar daima “seni seviyorum” sözünden fazlasını duymak ve görmek ister. Bizde bu yazımızda bu yolları inceleyeceğiz. Hadi başlayalım!

1)Küçük sürprizler yapın:
her kadın sürprizlere bayılır ona küçük sürprizler yapın , mesela gül alabilir hatta küçük hediyeler alabilirsiniz.
2)Yemeğe çıkarın:
çoğu kadın eve kapanıp kalmaktan şikayet eder. Sizde onu mutlu etmek için dışarıda yemeğe götürebilirsiniz, emin olun onu çok mutlu edecektir.
3)Yıldızları izleyin:
yıldızlar izlemek kadınlar için romantiklik sıralamasında yerini almıştır. Bir yaz ayında dışarıda yıldızları izlemek ve o yıldızlar altında sevgi sözcükleri fısıldamak onun  mest edecektir.
4)Mum ışığında yemek:
ilk adımda dışarıya yemeğe çıkarın demiştik şimdi tam tersini yapacağız, evde güzel bir yemek hazırlayıp mum ışığı eşliğinde yiyeceğiz. Bu yapacağınız romantik davranış karşısında sevdiğiniz sizden gözünü alamayacak, size hayran kalacak hatta size daha çok bağlanacaktır
5)Hediyeler alın:
Bunu 1. Maddede söylemiştin! Dediğinizi duyar gibiyim, evet 1. Maddemizde hediyelerden bahsetmiştik fakat o bahsettiğimiz küçük hediyeler idi, biz daha büyük hediyeler alıcaz mesela takı gibi. Tek taş, kolye gibi biraz daha  maddiyata gideceğiz. Biliyorsunuz ki hediye sevmeyen kadın yoktur.
6)Özel günleri unutmayın:
kadınların en çok dikkat ettiği hususlardan biriside özel günler. Siz bu özel günleri unutmayın ki sizin o nu ne kadar çok sevdiğinizi anlasın, mesela doğum günü' nü  veya tanışma yılınızı, evlilik yıl dönümünüz  unutursanız kendinizden soğutursunuz ve sizin o nu sevmediğinizi düşünür.
7)İlgilendiğinizi gösterin:
sevdiğinden ilgi beklemeyen kadın yoktur herhâlde, o na ne kadar çok ilgi gösterirseniz onu  daha çok mutlu edersiniz, mesela kadınlar kendilerinde değişiklik yapmayı severler siz bu değişikleri fark edin saçını kestirmiş ise saçın çok yakışmış, parfümünü değiştirmiş ise  bu parfüm daha güzel gibisinden.
8)Zaman ayırın:
belki çok yoğunsunuz zamanınınız yok   fakat kadınlar sevdiği erkekle zaman geçirmek ister. Sizde o na zaman ayırarak sevginizin işten ve zamandan daha önemli olduğunu göstermiş olursunuz. Birlikte vakit geçirmeyi ihmal etmeyin.

Bu davranışlar kadınların gözünde sizi bir adım öne alacağı gibi sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi de kanıtlamış olursunuz. Şunu unutmayın ki kadınlarımız baş tacımızdır onların bizim sevgimize bizimde onların desteğine ihtiyacımız var.
 Hoşlandığınız kıza açılmanın yolları  adlı yazımıza gitnek için TIKLAYIN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hoşlandığınız kıza açılmanın yolları

SU SAMURLARININ İLGİNÇ HİKAYESİ

BÜYÜK KENTLERDE YAŞAMANIN ZORLUKLARI